...

...

Pazartesi, Haziran 22, 2015

Rüya Gibi Bir Ev..








"Sessiz sakin sahil kasabasında yaşama fikri" bana her zamankinden daha yakın geliyor. Belki de orta yaş döneminde ortaya çıkan bir sendromdur.  Belki de yazın bizimkilerin yanına gittiğimde mis gibi kokan domatesleri dalından koparma fikri beni baştan çıkarıyordur.  Ve her akşam annemin bahçeden kendi elleriyle topaldığı roka, nane, domates ile yaptığı salata beni bu hayallere sürüklüyordur bilemiyorum..Ve bazen de çok uzak geliyor bu hayaller..şimdilik!


Zaten sen şehirde gezmeyi seversin diyorum kendime. Nasıl gidersin her gün sevdiğin mekanlara, nasıl takip etmeden durabilirsin Alsancak temposunu? Sonra kendi minik dükkanını açacaksın ya ilerde, gelişmeleri nasıl takip edeceksin? Peki ya oğlanın eğitimi ne olacak? Puff.. Evet şehir de yaşamak şimdilik işime geliyor kabul ediyorum.  iyi ki ayağımızın bir ucu Foça'da olacak şekilde gideceğimiz bir yer var da hevesimi hafta sonları alabiliyorum. Aklımın ve kalbimin de bir kısmını orada bırakıyorum o ayrı.

İşte tam da  bu nokta da beni ve sizi hayallere sürükleyecek rüya gibi bu evi paylaşmadan olmazdı tabi ki..

Çılgınlar gibi hayal kurmak serbest :)



















images // elle.es 







5 yorum:

  1. Bu aralar feci bir şekilde şehir hayatında kaçma düşüncesi ve planları yaparken bu yazı çok iyi geldi.
    Orada olmak o mavinin içinde kaybolmak istiyorum:( Teşekkürler..
    Ben planlarıma dev

    YanıtlaSil
  2. İşin hayaller kısmı ile başlayım anlatmaya.O kaçma istediği ama öyle hafta sonu yaşamak için değil devamlı olan evvelden beri var bende.Basit yaşamak istiyorum,hatta mümkünse fazla konuşmadan koşturmadan.Yüzümde hep bir gülümseme,teşekkürün kuru sözlerle değil gülen gözlerle yapıldığı bir yer var hayalimde de işte sadece şimdilik hayal.Ve bir de o minik dükkan hayali var mesela sen de olduğu gibi.Ama ben onu da sakinlikte istiyorum.Hani benim şuan ki ruh halimde olanlara bir sığınak bir nefes olacak bir yer.Aman Sebi işte anladın sen biliyorum.Hem yazdıkların,hem fotoğraflar aldı götürdü bile oraya.Hepsi güzel hepsi harika yine.Ama içimi en çok kırmızı sandalye ve kırmızı halının olduğu kare ısıttı.Kaldım o fotoğrafta.Pazartesi enerjisi ve hayalleri için sağol canım.Mutlu haftalar...

    YanıtlaSil
  3. Böyle bir evde kimler yaşıyor acaba? Şu şezlonga uzanıversem kapatsam gözlerimi ...
    Ben deniz istiyorum galiba 💙

    YanıtlaSil
  4. Kaçmak istiyorum bende İstanbul'dan. Kendimi en huzurlu, en mutlu hissettiğim yer Altınoluk. Bazen diyorum ne diye buradasın ki!! Ne çoluk var ne çocuk... Kimin için bu çaba, istemediğin bir işte çalışma, kendini yanlızlığa hapsetme hali... Git küçük bir yere, bul şöyle basit kafa yormayacak bir iş, oyna bahçede domatesle biberle... Ay ağlayacağım şimdi... :))
    Balık burcu olmasam yapardım belki, çünkü oralarda da duygusala bağlar habire ağlarım diye korkuyorum:) ( Bahane pek saçma oldu!!! )
    Ev de güzelmiş bu arada ben ben senin o mavi panjurlu evinden bir oda istiyorum yine de...

    YanıtlaSil
  5. Tekirdağ'da plastik masa sandalye , kavanoz , bahçe mobilyaları vb ürünlerimizin teminatını www.zuccaciyetekirdag.com adresinden yaptık hizmet ve ürünler kalite standartlarının üstündeydi daha önce bu mağazadan alışveriş yapan var mıdır ?

    YanıtlaSil

Pembe Yastık keyfine katıldığınız için teşekkür ederim...