...

...

Perşembe, Eylül 30, 2010

Rengarenk Bir Mutfak




Mutfak biz kadınların yaşam alanıdır. Şöyle renkli, eğlenceli, kullanışlı, dinamik bir mutfakta -kim yemek pişirmek istemez ki?



Kendime Not: Çocuk sahibi olmayı bekleyen biri olarak etraftaki dağınıklığa alışman gerek. 








8 yorum:

  1. Cok guzel bir mutfak ama bu mutfagi dagildigi zaman dusunemiyorum.Zaten cok renkli ve karisik bir de dagilsa aman Allahim:)
    Tabi bebek olunca eviniz hic toplu kalmayacak:)Ablamin evini hic toplu goremedim bebek varken..simdi biraz buyudu de ev temiz kaliyor:)
    MEsala benim wok tenceremi alip oturma odasina getirir icinde donerdi:)yetenek var cocukta:P

    YanıtlaSil
  2. zamanının çoğu orda geçince insan birazcık da şöyle süslü püslü iç açıcı bir mutfak istiyor, ama benim bu hayalim sanırım ev sahibi olunca gerçek olacak çünkü ev sahibimiz duvara çivi çaktırmıyor:)

    YanıtlaSil
  3. Çok sevimli bu mutfaklar gerçekten.Ben dekorasyonda dozunda kullanıldığı zaman rengi çok seviyorum.Bembeyaz evler beni biraz sıktı galiba...Dağınıklığa gelince;bence de biraz biraz alışsan iyi olur canım.Seni çook öptüm.

    YanıtlaSil
  4. Çok sevimli bu mutfaklar gerçekten.Ben dekorasyonda dozunda kullanıldığı zaman rengi çok seviyorum.Bembeyaz evler beni biraz sıktı galiba...Dağınıklığa gelince;bence de biraz biraz alışsan iyi olur canım.Seni çook öptüm.

    YanıtlaSil
  5. ikea mutfagı gıbı sankı?
    etraftakı dagınıklık ıse yasam oldugunun kanıtı ve cok tatlı bence:) sımdıden tebrık ederım

    YanıtlaSil
  6. Nihalaslı, bende düşünemiyorum ;)ama çocuk olunca alışmam gerekecek...yeğenini hayal edebiliyorum, gülümsedim ;)

    Zeynepcim; inşallah canım en kısa zamanda evin olur heryerini istediğin gibi çivilersin ;)

    Colettecim; Kesinlikle katılıyorum sana,sadece beyaz içimi bayıyor.. bu mutfak gibi bende aksesuarlarımı kırmızdan yana kullandım, bencede alışmam lazım ;) bende seni öpüyorum canımcım ;)

    Birce Mete; sanırım aksesuarlar ikea ;) doğru tespit ;)teşekkürler..

    ***

    Hepinize sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. kitap gibi çok düzenli evi sevmiyorum,dağınıklığı yaşam belirtisi sayıyorum ben...temiz ama dağınık olabilir pekala:))
    kırmızı...mutfakta görmekten hoşlandığım bir renk...(aksesuar olarak)
    sebiciğim...çok güzel yağdı ve serinledik artık...
    sevgiler,sana ve bebişe:)))

    YanıtlaSil
  8. bloğun gerçekten çok hoş. bu mutfak da aynı benim mutfağım gibi şu an. morlar, kırmızılar, beyazlar, hatta yeşiller sarılar... şimdilik çocuk yok tabi, o nedenle derli toplı duruyor ama sonra ne olur bilmiyoum. 2 yıl hatta 3 yıl öncenin yazısıymış bu ya şimdi fark ettim :) olsun gene de evladınla seni tebrik ediyor ve bir de şimdi mutfağın nasılsa onu koymanı rica ediyorum :)

    YanıtlaSil

Pembe Yastık keyfine katıldığınız için teşekkür ederim...