...

...

Çarşamba, Şubat 12, 2014

Çalışma Odası Dekorasyonu







Oldum olası şu salon ile oturma odasının ayrı kullanılması fikrine alışamadım. Evin en büyük ve güzel odasında ferah ferah oturup, günümü gün etmek varken neden kendimi ufak oturma odasına atayım? o kadar özenli döşe, en ağır takımları al, sonrada kapalı kapılar ardında haftada 1 yada 2 kez gelecek misafire sakla. Pek işlevsel gelmiyor bana. Zaten ağır takım fikride bana uzak ya neyse :)

O yüzden oturma odası hiç yapmadım ben. Çalışma odası olarak kullanıyorum yada yatıya gelen misafirler için.

Siz ne diyorsunuz peki hanımlar? Bu ayrımı yapanlar mutlaka vardır, fikirlerinizi merak ediyorum.




Bu arada çalışma odaları için harika fikirler sizler için...











# images car-möbel  # 

 Farklı alternatifler için ise buraya bakabilirsiniz.






9 yorum:

  1. merhaba.. sırf ben çalışma odası yapayım diye daha geniş bir eve taşındık:)) bu çalışma odası görselleri harika, dergilerden de görüp imreniyorum fakat bir sorun var:(
    çoook eşyam var:) malzemem bol olduğu için mutluyum:) sorun onları sıkıştırıp böyle bir oda gibi görünmesini nasıl sağlayacağım:) çok zor çoook...
    sevgiler:)

    YanıtlaSil
  2. Bizde de oturma odası yok, çalışma odası var. İçinde hobi malzemeleri ve kitaplarımızın olduğu bir oda. Oturma odası fikri bana da saçma geliyor. Sanırım elalem ne der anlayışının bir ürünü. Özellikle çocuklu ailelerde, misafire düzenli bir oda sunmak için bu yol bulunmuş gibime geliyor.

    YanıtlaSil
  3. 5. fotoğraf çok güzel, harika bir çalşma odası, bemmmbeyaz, ışık alıyor. çok beğendim. yüreğim sızladı valla. çünkü benim evim sadece iki oda :) ne misafir odaı saçmalığı ne de bu güzel çalışma odası için yerim var... umarım daha geniş bir evim olur da böyle bir oda yapabilirim kendime.

    YanıtlaSil
  4. Tamamen sana katiliyorum canim, bizim evde de yasam alanimiz salondur. Bir oda fazlamiz var, o da misafirin kalicagi ayni zamanda bizim calisma odamiz ^_* Tek fark bu kadar guzel degil :( ;-)

    YanıtlaSil
  5. bende sevmem sebicim, salon bizim mabedimiz neredeyse, orada yatıp kalkacağız. Hiç misafir için kasamam kendimi. Bizim için düzenliyorum her tarafı. evin her yerini eşit kullanıyoruz. Çalışma odasındayız, mutfaktayız, salondayız. Her yerindeyiz evin ama salonumu çok seviyorum.
    Görseller süpermiş.

    YanıtlaSil
  6. Ne güzel çalışma odaları böyle. İçim açıldı fotoğraflara bakarken.

    YanıtlaSil
  7. Bu arada bizim de oturma odamız yok ama çocuklarımın odası ayrı olduğu için çalışma odası da yok. :( Oğlumun odası geniş daha doğrusu oturma odası olarak planlanmış oda. Ben de onun masası haricinde kendime bir masa koydum ve çalışma köşesi yaptım Ama buradakilerle alakası yok. :) Salonda her gün başını alıp gitmekte. :)

    YanıtlaSil
  8. iki köpeğiniz varsa iki salon şart oluyor; korkanlar, kıldı-tüydü dırdırlananlar nedeniyle :(
    evimizin bir odasını kitaplık ve misafir odası olarak kullanırken bir de tamamen benim ıvır zıvırlarımla dolu çatı katında craft odam var :)
    herşey yerli yerinde iyi oluyor bence ...

    YanıtlaSil
  9. biz de evimizde salon ve oturma odası ayrımı yapmadık bana da pek mantıklı gelmiyor...hem fazla eşya hem de niye bir odamı müze gibi misafirlere ayırayım ki :) bu sebeple çalışma odası yaptım kitaplarımı koydum iki tane güzel masa ile güzel bir çalışma odası yaptık kendimize

    YanıtlaSil

Pembe Yastık keyfine katıldığınız için teşekkür ederim...