...

...

Pazartesi, Kasım 11, 2013

Tepe Home yılbaşına hazır... Ya siz?









Yılbaşı ürünleri tüm mağazalarda yerini aldı. En sevdiğim yılbaşı ürünlerini getiren mağazalara bir bir gidip tarama yapıyorum. Bu mağazaların başında "Tepe Home" geliyor. Daha gidilecek çok mağaza var. Geçen hafta ikea'ya gittiğim de henüz ürünler yerleşme aşamasındaydı. Bazı ürünlere baktığımda geçen yıla paralel ürünler getirmişler. Geçen yıl fazlasıyla aldığım için bu sene ikea son sıralarda benim için. Euroflora'ya henüz bakmadım, mutlaka harika ve uygun fiyatlı ürünler gelmiştir. Boyner'in ürünlerini'de çok beğeniyorum. Ama henüz İzmir mağazasına gelmemiş.






Bu hafta sonumu Tepe Home'a ayırdım. Geçen yıldan daha fazla çeşit'e sahip, müthiş süsler gelmiş. Bak bak doyamadım... Bu ürünlerin tam karşısın da Green Gate bölümü var. Yeni sezon ürünleri hafta içi Ankara, İstanbul ve İzmir başta olmak üzere geldi ve geldiği gibi bitmiş. Hümeyra hanım bu sabah mail gönderdi bana, bu kez daha fazla mağaza da ve daha fazla koleksiyon ile satışa sunulmuş. 

Yalnız Tepe home bayisi olan mağazalarında ise şimdilik Green Gate yok ama olmayacağı anlamına gelmez. ( Mesela Bursa, Antalya da yok ) Eğer istiyorsanız şehrinizde ki Tepe Home mağazalarına baskı yapın. (Bu benim yorumum lütfen yanlış anlaşılmasın) 

Halbuki bir bilseler ürünler ilk gün kapış kapış gidiyor. İlk gün gittiniz gittiniz sonra nanay :)











Neyse efendim, bu yıl "yılbaşı heyecanını" mağazalara gederek size de yaşatmayı planlıyorum. Umarım keyif alırsınız. 

Güzel bir hafta dileyerek Tepe Home'da yılbaşı coşkusuna ortak olmaya davet ediyorum...

Mutlu haftalar!







5 yorum:

  1. Süperler,hemen tepe home gidip bakmalıyım..teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. Dün gittim ben de Sebicim Tepehome'a .Her yer cıvıl cıvıl olmuş.Aynı şeylere mest olmuşuz desene.Tabi gidiş amaçlarımdan en önemlisi Green Gate ürünlerinden almaktı.Bakındım göremedim görevliye sordum yeni geldi şimdi açmaya başladık akşama ancak biter yerleştirmesi dedi.Yarın satışta olur dedi ama yarına rafa konulduğu gibi bitmezse tabi.Yani elim boş döndüm birkaç parça var beğendiğim tekrar gitmek için neden olsun diye onları bile almadım.Bu akşam sevgiliyi ikna edip bir tur atmak lazım:) sevgiyle kal...

    YanıtlaSil
  3. Hemen Tepe Home'a koşasım geldi. ne kadar çok çeşit getirmiş bu sene. Biz Bostanlıdayız biraz ters kalıyo oyüzden çok sık gitmiyoruz ama sadece bu nedenle bile gidilebilir:)

    YanıtlaSil
  4. Hiii Green gate mi gelmiş, İstanbul yolu göründü bana :(

    YanıtlaSil

Pembe Yastık keyfine katıldığınız için teşekkür ederim...