...

...

Cumartesi, Temmuz 13, 2013

Tepe Home'da Green Gate'li günler başladı...




Green Gate severlere müjdeler olsun!


Tepe Home, Green Gate ürünleri'nin satışına bugün başladı. Duyduğuma göre mağazaları arayıp, ürünün ne zaman satışa sunulacağını soran çok olmuş. O nedenle hemen size bilgi vereyim dedim. Bizzat gidildi, alışveriş yapıldı ve gözler bayram etti :) sizi bilmem ama dokunarak, hissederek almanın keyfi bir başka benim için, internetten alırken aynı heyecanı hissedemiyorsunuz çünkü.


Hadi bakalım, keyifli alışverişler size...






5 yorum:

  1. Ama bu haksızlık:( Daha geçen hafta kontrol ettim gelmemişlerdi !
    Yarından tezi yok oradayım.
    Londra'da bir yer keşfettim Green Gate ve daha bir kaç markanın outlet ürünleri vardı,fiyatları çok uygundu ama ürünlerin çoğu giysi olduğu için - ve S beden olduğu için :( - fazla bir şey alamadım. Bakalım Tepe de neler bulacağız.
    Sevgiler canım ve teşekkürler!

    YanıtlaSil
  2. Şekerim bana sorsaydın ben sana bilgi verirdim :)ama neyse ki Güzelbahçedesin, hoopp ordasın!

    Hemen gitmeli colette'cim, daha içeri girmeden yürüyen merdivenden görünen manzara müthiş! heyecan yapıyor insan :)Tepe home da çok güzel bir bölüm ayırmış Green gate için, bayıldım.
    Yurtdışın da online satan sitelere çok kargo parası ödüyorduk, kurtulduk wallahi. Bu sefer gerçekten gelen ürünler göz dolduruyor. 4 koleksiyon var ve devamı da gelecekmiş :)

    Hadi rastgele! :)öperim çok...

    YanıtlaSil
  3. Samsun tepe home a da gelecek mi? Siz hangi mağazadan aldınız?

    YanıtlaSil
  4. Evet Samsun Tepe Home da olacak. Ben İzmir'den aldım.
    Keyifli alışverişler!

    YanıtlaSil
  5. sevgili pembe yastık, sizin sayfanızdan öğrenmğiştim. o telefon edenlerden biri bendim.. Ankara tepe homa mağazasına neredeyse her gün aradım, nihayet geçen hafta ürünler gelince sabahın köründe ilk giden bendim.. bu gün de üniversiteden çıkınca uğradım.. alışverişimi yaptım.. mutlu oldum.. ama biraz hayal kırıklığı da yaşmadım dersem yalan olur.. 2010 tarihinde bile daha fazla ürün vardı.. şimdi çok az gelmiş.. daha fazla çeşit umuyordum açıkçası.. ama neyse hiç olmamasında iyi yinede...ben zize bilgilendirdiğiniz için teşekür ederim.. aldığınız sevimli ürünleri güle güle kullanın..bu arada, bu gün sordum.. hafta sonuna doğru biten ürünlerin yenileri geliyormuş....Dilek

    YanıtlaSil

Pembe Yastık keyfine katıldığınız için teşekkür ederim...