...

...

Perşembe, Haziran 02, 2011

Kahvaltı maceramız...




Tek başına kahvaltı yapma dönemi bitmişti benim için. Katı gıdaya geçeceğimiz dönemin gelmesini sabırsızlıkla bekliyordum. Artık her sabah oğlumla agu - mugu sohbetler eşliğinde güzel bir kahvaltı yapacaktık. Oğlumun da tıpkı benim gibi, kahvaltıya bayılacağını düşünmüştüm hep... ama malesef öyle olmadı. Güç savaşı vererek az da olsa bir parça peynir, yarım yumurta sarısı ve 1 kaşık pekmez yedirmeyi başarabiliyorum. Size bu söylediğim yedirme olayı yaklaşık bir saat kadar sürebiliyor. Küçük bey'in canı nasıl isterse öyle oluyor. Hal böyle olunca bir sonraki güne saklıyorum hevesimi...
Sonuç, tekbaşına yenen sade, peynir-domates-usulü kahvaltı.

Bebeklere belli olmaz, değişir belki herşey... bir umut yarın oğlumla yaparız kahvaltıyı ;) 

12 yorum:

  1. Sen duuuur,sonraları Ben yiyecem diye tutturacak,üst baş,örtüler,sinirler allak bullak olacak ama karınları doyunca insan hiçbirini görmüyor :)
    NOT:Ben Kurabiye'nin en sevdiği çizgifilm varken yediriyorum yemeğini ;)
    Bu arada o masada Ben'de olsaydım...

    YanıtlaSil
  2. Bizde de aynı durum söz konusu. Bazen 1 saat bazen de daha fazla sürüyor küçücük bir kahvaltı tabağından birkaç lokma atıştırması. Geçici olduğunu umut ediyorum.

    YanıtlaSil
  3. sanırım bu dediğin 1 yaşını geçene hatta 2 yaşına gelene kadar devam ediyor defnem hala bizimle beraber değil alıştık napalım saqğlık versin diyorum bu arada fotoğraf karelerin çok güzel sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Bir gün gelecek o da muhabbet ede ede oturacak o sofraya ve anne bana omlet yapar mısın diyecek :)Zaten bişey isteseler de yapsam modunda değilmiyiz hepimiz :)

    YanıtlaSil
  5. Kahvaltı altın,öğlen yemeği gümüş,akşam yemeği bakırmış.....öptüm...

    YanıtlaSil
  6. bende kahvaltıyı çok severim:) çocuk beslenmesi aman allahım başlıbaşına bir olay :)
    kolaylıklar diliyorum
    sevgiler
    yemekbirask
    seval

    YanıtlaSil
  7. bende kahvaltıyı çok severim:) çocuk beslenmesi aman allahım başlıbaşına bir olay :)
    kolaylıklar diliyorum
    sevgiler
    yemekbirask
    seval

    YanıtlaSil
  8. Ama az kaldı kuzum, birazcık daha büyüsün birlikte yapacaksınız kahvaltınızı..ozaman porsiyonlar da çoğalacak.. gene de çok sevimli bir kahvaştı tabağı:)
    bu arada sana yorum yazamadığım için adsızı seçtim ama benim zeynep:) ''zeynepin evi''

    YanıtlaSil
  9. Annecik olsun en azından adım atmışsınız biz birlikte bayıla bayıla yapıyoruz o işi. Oğlunun hakkını yeme. Alışacak annesi.

    YanıtlaSil
  10. hemşehri sayılırız desene.sevindim..

    YanıtlaSil
  11. Olsun annesi alışır,sen onunla kahvaltı etmeye devam et.Bu arada fotoğraflar o kadar harika ki benim bile yiyesim geldi :)))

    YanıtlaSil
  12. Bunlar iyi günler bi de 1 yaşından sonrayı bekle ben yerim bana bırak zamanları bi gelsinde gör:))))) her öğünden sonra duşa gidiyoruz biz bugünlerde hatta ablasıda coştu bebekleşti iyice :))))

    YanıtlaSil

Pembe Yastık keyfine katıldığınız için teşekkür ederim...