...

...

Cuma, Aralık 28, 2018

Yılbaşı gecesine hazırlanırken...Yılbaşı sofraları










Eskiden -yani 2 yıl öncesine kadar- yılın en sevdiğim zamanlarından biriydi Aralık ayı. Işıl ışıl sokaklar, süslü vitrinler, hediye paketi yapıp süslemek, yılbaşı temalı blog turları, fotoğraf çekme heyecanı, hem şehrin hem evlerimizin en renkli, en eğlenceli hali beni çok mutlu ederdi. Şimdi ise o kadar tükettik ki her şeyi eskisi kadar heyecan vermiyor bu söylediklerim.

Herkesin farklı bir yılbaşı ritüeli var. O yüzden içindeki bu çoşkuyu kaybetmemiş ve bir 365 günü daha devirmeye hazırlandığımız bu günlerde evde yılbaşını geçirmek isteyenler için, yaratıcı ve ilham alabileceğiniz  yılbaşı sofraları yılın son postu olsun istedim. 


Zara home'un yılbaşı süslerini sevmeyen yoktur sanırım. Şirket bu yıl özellikle yılbaşı sofraları için için özel bir fotoğraf serisi yayınladı. Fikirlerin bazılarını uygulamak gerçek dışı olabilir ama bu fotoğraflardan ilham almayacağımız anlamına gelmiyor :)


Küçük şeylerle mutlu olup, büyük başarılara imza atacağınız, çok sevip  sevileceğiniz, yuvanızda huzurla, sağlıkla, mutlulukla uzun yıllar geçireceğiniz, yüzlerce mutluluk anı yaşayacağınız, geçmiş yıllara taş çıkaracak güzellikte bir yeni yıl dilerim hepinize...































Fotoğraflar: Zara home







6 yorum:

  1. Harika paylaşım kış gününde az da olsa içimi ısıttı.Hani derler ya eski bayramlar yok..sanki eski yıl başları da yok gibi..Mutlu yillar

    YanıtlaSil
  2. Resimler güzelmiş.İştahımı kabarttı.Mutlu yıllar :)

    YanıtlaSil
  3. Bahçe Dekorasyonu ile beraber harika görüntüler ortaya çıkacaktır.

    YanıtlaSil
  4. Bu tarz evleri genelde prefabrik evler için tercih edilmekle birlikte daha böyle köy yada yazlık için tercih edilebilir gibi duruyor.

    YanıtlaSil
  5. Başakşehir Duvar Çıta Ustası
    17.Yüzyıldan beri var olan ve saray ve zengin malikanelerde kullanılan bir dekorasyon fikri olan duvar çıtalamasını daha uygun fiyata ve daha kolay yapmak amacıyla poliüretan çıta geliştirilmiştir. Son zamanlarda dekoratif fikirler arasında gözde bir yere sahip olan ve bu unvanı hakkeden poliüretan çıta oldukça sağlam bir üründür. duvar çıtalama, ahşap kapı çıtalama ve tavan çıtalama amacıyla popülerlik kazanmıştır. Başakşehir poliüretan çıta ustası olarak biz de evinizi saray gibi güzelleştirmek için hazırız.

    YanıtlaSil
  6. Ev Dekorasyonu
    Ev Dekorasyonu ve Dekoratif Ürünler, Dekoratif Yastık, Dekoratif Kırlent, Koltuk Şalı, Çok Amaçlı Örtü, Müslin gibi ne kadar dekorasyon ürünleri varsa işte tam da bu tarz görsellerin ortaya çıkmasını sağlıyor. Yaşanılabilir bir yaşam alanı işte böyle keyifli hale geliyor. Emeğiniz için teşekkür ederim. Nevresim Takımı ve Yatak Odası Dekorasyonu için de güncel bir yazınızı dört gözle bekleyeceğim.

    Ev Dekorasyonu

    YanıtlaSil

Pembe Yastık keyfine katıldığınız için teşekkür ederim...