...

...

Çarşamba, Ocak 27, 2016

Blogger'da izleyiciler neden azalıyor?




Eğer ki blogger kullanıcıysanız izleyiciler gadget ın bu aralar sürekli döviz kuru gibi izleyici azaltıp, tekrar yukarı çıkarttığını fark etmişsinizdir.

Başlığı görüp bunun nedenini bildiğimi düşünmeyin sakın :) bende bu konunun gerçek sebebini çok merak ediyorum. Şöyle ki blog izleyicilerini an be an takip eden biri değilim ancak son günlerde sürekli rakamların değişmesi dikkatimi çekti. Eminim blogger ı kullanan arkadaşlarımın da aynı şey başına gelmiştir. 

Bu türden bir sıkıntı daha önce yaşamış olan varsa, tecrübelerini bizimle paylaşırsa çok sevinirim.





                                                                                °★°♥°★° 

Madem ki bloga uğradım o zaman fotoğraf paylaşmadan olmaz tabi ki...


















14 yorum:

  1. Evet evet bende farkettim :)
    Üstelik uzun zamandır birşeyler paylaşmıyordum ve bir haftadır paylaşımlarda bulunmaya başlamışken enteresan geldi sürekli izleyici sayımın azalması. Acaba dedim yanlış birşeyler mi paylaştım? Kendimden şüphe ettim :))

    YanıtlaSil
  2. Blogger kapatilan hesaplarin temizliğini yapiyor sanırım Sebi'cim.1-2 hafta önce de epey bir azalma olmustu..simdi yine..zaten doğru düzgün yazan da kalmada ya eskisi gibi..

    YanıtlaSil
  3. Ben de bu sabah aynı şeyi düşündüm, son bir haftadır azalıyor sürekli! Sebebini bilmiyorum ama bilen varsa öğrenmek isterim ;)
    Fotoğraflar şahane :) Teşekkürler

    YanıtlaSil
  4. dostum, o en alt fotodaki masanın yanından çıkan çekmeceye, kalp kalp kalp...
    Durum bende de aynı ama sebebini bilmiyorum. Bir şey öğrenirsem hemen sana bilgi veriririm tatlişkocum...
    bayıldım yine bu fotolara ben...

    YanıtlaSil
  5. Sebicim,
    Google Friend Connect Okuyucu sayısında neden azalmalar oldu:
    Google Plus Sosyal paylaşım platformunun devreye girmesi ile birlikte Google Gmail hesabı da ön planı çıktı. Eskiden Blogger hesabı kullanılıyordu. Blogger hesap seçeneği yerini şimdi Google Gmail hesabı olarak yer değiştirildi. Bu değişim sonucu 11 ocak 2016 tarihinden itibaren Google Friend Connect izleyici gadgetini kullanarak blogları takip etmek isteyenler artık bir Google hesabını kullanmak zorunda.

    Çalışmaların yapıldı bu günlerde okuyucu kitlenizdeki düşüşün nedeni de yapılan bu çalışmadır. Okuyucu kitlenizi bu konuda bilgilendirerek Google hesabı kullanmalarını şimdiden teşvik edip, bilgilendirici iletiler gönderebilirsiniz.

    11 Ocak 2016 tarihinin haftasında, Twitter, Yahoo, Orkut veya diğer OpenId sağlayıcıları ile blog takibi yapan okuyucuların oturumları sonlandırılıyor.

    Bunun sonucunda okuyucu takip sayınızda azalmalar oluşacaktır. Tüm bu iyileştirmeler sonucunda Google Friend Connect halen üçüncü taraf geliştiriciler arasında yer almaya devam edecek mi? İzleyip göreceğiz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilgi için teşekkür edim dostum. İzleyiciler gadget ın blog yazarları arasındaki iletişimi sağlama da önemli bir rolü var. Umarım bir an önce düzeltirler.

      Sil
    2. ben bütün izlemelerimi google mail kullanarak yaptım ama izlediğim sayfalardan silindim, silinmişim.. niye yayın yapmıyor dediğim sayfaya gidip bakıyorum ki izlemeden düşmüşüm onun için birşey göremiyormuşum yeniden izleyici oluyorum ama orada kalabiliyormuyum diye arada kontrol etmem gerekiyor ama çok blog okuyorum hepsini aklımda tutmak yada hatırlamam zor oluyor yaşlandım sanırım :))))
      neyse bu öneriniz ile bende biraz daha dikkatli olacağım

      zaten İG gibi birşey çıktı bloggerlar kayboldu birde bu aksilikler ile enerjimiz düşüyor..

      sevgiler.. ♥

      Sil
    3. evet kesinlikle dostum, ben önemsemiyorum diyen yalan der, neticede paylaşmak için birilerine ihtiyacımız var:))
      o birileride giderse, sen kime anlatıyon arkadaş derler adama:)

      Sil
  6. Şöyle enteresan bir şey geldi başıma bazı takip ettiğim insanları takip etmediğimi farkettim çok garip bir şey oldu . Oysa ben zamanında yorum yaptığımı hatırlıyprum ve yorum yaptığım insanşarı kesinlikle takibe alırım . Bende aynı şeyden şikayetçiyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende de aynı sorun oldu Nesrin hanım ve hala bazı blogları her gün okumama rağmen takip etmiyormuşum gibi görüyorum. Yeniden takibe alıyorum. Bu konu ile ilgili başıma çok nahoş olaylarda geldi, küsenler oldu,Takibi niye bıraktığımı soranlar...

      Sil
    2. Daha başımıza neler gelecek kim bilir...kafam atacak bir gün :))

      Sil
  7. ben de ilgi çekmiyor yazdıklarım herhalde diye düşünmüştüm. yorumlar aydınlatıcı oldu. herkese teşekkürler..

    YanıtlaSil
  8. Birde su var ,en az 300 kisiyi izleyebiliyorsunuz,bu 301 olamiyor,o zamanda hic bakmadigimiz yada aktüel olmayan bloggerleri maalesef silmek zorundasiniz,ben bir kez yapmistim,kumanda panelinden.

    YanıtlaSil
  9. bilgilendirme için teşekkürler güzel bir bloğunuz var

    YanıtlaSil

Pembe Yastık keyfine katıldığınız için teşekkür ederim...