...

...

Çarşamba, Nisan 01, 2015

Hoşgeldin Nisan





Nisan ayını çok severim. Bu sene güzel bir başlangıç yapamadık ne yazık ki.. Havaların değişkenliği ve bitmek bilmeyen öksürüğüm enerjimi yerle bir etti. Hele bir de karabasan gibi ülkemizin üzerine çöken sevimsiz olaylar yok mu, birşeyler yazıp paylaşma isteğimi engelliyor. Ama ne olursa olsun artık silkinip kendime gelmem gerekiyor.. Hayat hep olumsuzluklarla sürmez değil mi? Her gecenin ardında bir sabah, her karanlık yolun sonunda bir ışık mutlaka vardır.  

Tabi herkes gibi benim de zaman zaman yaşanılan gerçeklerin yükünü taşıyamayacağımı düşündüğüm zor zamanlarım oluyor ancak her zorluğun ardından bir güzellik geleceğine de inanmak istiyorum... İşte bu düşünce bana yaşanılan acılara katlanma gücü veriyor. Bazen unutup yola devam etmek gerekir. Eğer herşeyi hafızamızda tutsaydık çıldırırdık sanırım.

Bu yüzden nisan ayının misyonu uyanış olsun, umut olsun istiyorum...


Hepimize için içimizde çiçekler açtıran bir Nisan ayı diliyorum.











11 yorum:

  1. Ne güzel söylemişsiniz içimiz çiçek açsın artık. Yeter!!

    YanıtlaSil
  2. Artık söyleyecek hiçbirşey kalmadı.utanıyorum, yerin dibine giresim geliyor. Nereye, nasıl kusacağımı bilemediğim bir öfke var içimde :(( Milletçe bıktık artık! Güzel şeyler görüp, okumak istiyoruz. Lütfen daha çok paylaşım yapın! güzel olan herşeye ihtiyacımız var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh Sinem hanım, sizi o kadar iyi anlıyorum ki..yerin dibine girmesi gerekenler ortalıkta geziyor. Kendimizi bırakmayalım, içimizde ki umudu, güzellikleri almalarına izin vermeyelim. Sevindirmeyelim kara kalpleri..Aksine daha güçlü duralım. İnşallah daha çok paylaşım yapabilirim bende :) teşekkür ederim 🙏

      Sil
  3. neden bi güzellik gelmesin,öyle değil mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım Havva hanım umarım...inanmak istiyorum.

      Sil
  4. Bende pusların arasından görünecek, güneşli günleri bekliyorum. Sevgiyle kalın.

    YanıtlaSil
  5. Hepimiz aynı durumdayız Nilgün hanım :) umudumuzu yitirmeyelim. Sevgiler, selamlar..

    YanıtlaSil
  6. Nisanda doğdum,doğurdum :) o nedenle Nisan ayını ayrı severim. Bende sizi daha sık görmek istiyorum burada. Sevgiyle kalın..

    YanıtlaSil
  7. Benim içinde Mayıs ayı özeldir. Umarım bundan sonra daha sık burada olurum. Teşekkürler, sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. cok guzel tasarimlar, banada beklerim :)

    YanıtlaSil

Pembe Yastık keyfine katıldığınız için teşekkür ederim...