...

...

Salı, Şubat 12, 2013

Eskiyle, yeniyi karıştırın...



Sadece vintage değil, retro görünümlü veya eskilerden esinlenerek yapılmış parçalara karşı zaafım gittikçe artıyor. Eskiden sadece modern mobilyalardan hoşlanırken zıtlıklardan, yeniyi denemekten korkmuyorum artık. Böylece kendime ait özgür köşeler oluşturabiliyorum. Eski ile yeniyi, dün ile bugünü, yadigar ile yeni olanı kullanmak ruhuma ve evime iyi geliyor. Çünkü hikayesi olan herşeyi seviyorum...

Sizde deneyin, emin olun iyi gelecek :)






Metal pano henüz gerçek yerinde değil. İstediğim gibi dresuar bulursam üzerine asmayı planlıyorum.

Ya da başka fikri olan var mı?




14 yorum:

  1. Fikir çok hoşuma gitti. Yaşanmışlığın çağrıştırdığı, insanın üzerinde bıraktığı duygu yoğunluğu çok farklı, çok özel gerçekten.
    Bu arada "istediğim gibi bir dresuar bulmak" ifadesi :) Aynı sorun bende de var, ama sanırım ben kafamdakini yaptırıcam.
    Dresuarın üzerine güzel durabileceği gibi eğer koridorunuzda ya da salonda ayırabileceğiniz bir köşeniz varsa orada değerlendirebilirsiniz. Başka fotoğraf çerçeveleri ile ya da anısı olan başka parçaları çerveleterek, bir arada anı dolu bir köşe yapabilirsiniz. Benim de kafamda böyle bir proje var. Sevgiyle kalın

    YanıtlaSil
  2. Çok şık olmuş.
    Dediğin gibi şöyle eskitme bir dresuar üzerinde de acaip güzel duracaktır.
    ama şuanki yerini de çok beğenmiş gözüküyor.

    recine-s.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Ben şu an olduğu yerede aşabilirsin bence çok güzel yakışmış yerine ve diğer yakınındakilere....çok güzel bir bütünlük sağlamış... Fikrine sağlık....

    YanıtlaSil
  4. Ben cok begendim cok tatli duruyor

    YanıtlaSil
  5. Ben de hikayesi olan herşeyi seviyorum :)

    YanıtlaSil
  6. böylede çok güzel ama dresuara asarsanda güzel olur.

    YanıtlaSil
  7. kesinlikle ayni fikirdeyim.. dekorasyon fikirlerim ciddi boyut degistirmis durumda.. :)

    YanıtlaSil
  8. bende aynı düşünüyorum sizin gibi.bi blogta görmüştüm istediğin dresuarı bulamazssan duvara lukens ayaklı bir drsuar modeli çiz ve raf monte et gibi bir fikirdi.çok hoş gözüküyor.

    YanıtlaSil
  9. Haklisin hikayesi olan herseyin yeri ve degeri bambaska.... Bence de metal pano dresuar uzerinde cok hos olur.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  10. merhaba,yeni keşfettim bloğunuzu.ben eskiden modern tasarımlar severken şimdi eskiye doğru kayıyorum sanki.ilk olarak ikisini karıştırmak daha doğru geliyor bana da.fikir çok hoş.ama beyaz eskitme bir dresuar üzerinde tam yerini bulacak eminim.sevgiler.

    YanıtlaSil
  11. buarada çok güzel bir pano...Nerden temin ettiniz acaba:)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum.
      Metal pano Euroflora'dan.
      Sevgiler

      Sil
  12. Ne guzel bol kuslu bol grili bir kose, tam benlik : ) Alternatif resim panon cok guzel, ben de mobilyalar kesinlesmeden arkalarindaki duvara asmak istemiyorum objeleri tablolari. Malum cogu esin cekic, civi, duvar fobisi var, duvar zedeleniyor, yanlis yer oluyor vs : ) Ben de eski ile yeniyi karistirmayi seviyorum. Hesapli ve hizlica ihtiyaci karsilasin diye baya bir IKEA beyaz mobilya var evimizde, cogu liatorp serisi, romantik iskandinav tarzi olan, aralara da 2nd hand ve antikalari koyarak farkli bir hava yaratmak guzel oluyor. Ama planlarimda yavas yavas bazi design ve baska antika mobilyalar bulmak var : ) Guzel bir sevgililer gunu aksami diliyorum canim : ) Benim bogaz sisti, iyilesirsem belki yarin aksam kutluycaz disarida : )

    YanıtlaSil

Pembe Yastık keyfine katıldığınız için teşekkür ederim...