...

...

Salı, Ekim 09, 2012

Ben görevimi yapıyorum...

O kadar yorucu geçiyor ki günler, tek velet beni altüst etmeye yetiyor. Ayaklarım zonk zonk zonkluyor. Ama çok da sevimli oluyorlar. Annelik sabrı bu sevimlilikten geliyor olsa gerek. Neyse Cuma günü bizim ki 2 yaşına giriyor. Evde bir dolu yarım iş varken, hazırlık yapmam gerekirken arşivimde ki resimlere daldım gittim yine...

Kaytarma amacım belli! bu güzellikleri sizde görün istedim. "Hep bana hep bana" olmaz dimi ama...



Sizin de kanınıza girecek bu marka. Ve tabiki yine Türkiye de yok...

Sitesine girin bir sürü dolap, büfe örnekleri var. Belki bir gün işinize yarayabilir. İyi bir marangoz bulursanız bana da haber verin :)
Haa bu arada doğum günü partisi için menü önerisi olan var mı?Hala karar veremedim de :(




14 yorum:

  1. Merhaba,görseller süper blogunuza baktıkça evimi komple değiştiresim geliyor. Birde çoğu markanın türkiyede mağazalarıda olmayı çok sinir bozucu.Oğlunuzun şimdiden doğum günü kutlu olsun,bende blogumda geçen sene yaptıklarımı paylaşmıştım fikir olur belki.
    gulsahtevetoglu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Bayıldım Sebiciğim ! Nereden bulursun böyle güzellikleri bilmem ki... Gözlerim bayram etti yine. Canım benim Kaan Batu demek 2 yaşına giriyor . Yok anacığım zaman hızla akıp gidiyor ... Maşallah oğluşa,doğum gününü şimdiden kutlayayım ben. Mutlu sağlıklı ve uzun bir ömrü olsun kuzunun.
    Doğum günü menüsü konusunda benim düşüncem ,çocukların hoşuna gidecek şeyler yapılmalı. Tamam yetişkinler de konuk listesinde oluyor ama bu gün çocukları günü olmalı. Onlar yeme içmeden çok eğlenmek oynamak isterler ,Kaan Batu'nun istekleri doğrultusunda en güzel kararı vereceğine eminim ben senin. Keşke diyorum yakın olsaydık ! En azından yardım ederdim sana. Seni çok çok öpüyorum,kolaylıklar diliyorum.Sevgiler canım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke az şey bulsam, görmesem...bazen bu görseller çıldırtacak beni. Resmen ağzmının suyu akıyor bunlara bakarken :)
      T.ederim efenim, yaa kaan büyüdü biz yaşlandık :(
      Canımsın ya, yapmış kadar mutlu ettin beni..

      Sil
  3. Bizim ki pastel boyalarını alıp şömineyi rengarenk karalamış, hızını alamayıp sanatını duvarda da konuşturmuş, sinirden saçlarımın diken diken oldu, kulaklarımdan dumanlar, gözlerimden alevler çıkararak "neden yaptın" diye sorduğumda "evimiz güsel orsun diyyeeee" deyince bildiğin lokum kıvamına geldim. Sevimli haydur bunlar ayol :))
    Menü için çocukları gözönünde bulundur bence, öncelik onların o gün Kaan Batu'nun :) Şimdiden kutlarım efenim kendisini :)
    İkinci görseldeki çerçevelere bayıldım,bittim, o ne güzelliktir öyle yahu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. T.ediyorum Sevdiye'cim, Allah hepimize mutlulukla, huzurla, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
      O çerçevelerden yapmazsam çatlarım:)))

      Oyy oyy pamuğum benim, nasıl farklı dünyaları var. Bazen anlayamadığım için kızıyorum kendime, sanki biz hiç çocuk olmadık, yaramazlık yapmadık :)
      Ayy anacım yorulunca bazen gözüm görmüyor wallahi...saçımın dikeni inmiyor, taaki baba gelene kadar :)
      Çok çocuklu bir kutlama olmayacak aslında. Ne yazık ki herkes uzakta :( Kaan'a kalsa köfte, patates kafi...annesinin canına minnet.

      Sil
  4. cok cici seyler bunlar ! Iyiki paylasmissin.. 2 yas icin benimde kafamda deli sorular var.. Senin planlarin netlesirse bize de soyle ! Bu arada sonsuz dekorasyonun blogunda son postlari icinde bir dogum gunu postu var.. en azindan evde hazirliklar icin planin varsa yardimi dokunabilir.. Cocuklar icin ne yapmali sorunsalini ise Pinterest'ten cozebilirsin ! Nefis fikirler mevcut ;)

    YanıtlaSil
  5. bayıldım çok ya... özel bir şey soracağım oğlun iki yaşınamı girecek benimki ağustosta girdi peki
    konuşuyormu bizimki hala konuşmuyor yani tek tek kelimelerde cümel kuramıyor merak ettim doktorada götürdüm işitme algılamada sorun yok dedi bekliyoruz bakalım yeni jenerasyon böyle dedi güldü bide erkek çocukalrı geç konuşurmuş merakımdan sonrdum sadece sevgiler

    YanıtlaSil
  6. POSTLARINA BAYILIYORUM,BUNLARI GÖRÜNCE EVİMİ HEMEN DEĞİŞTİRMEK GELİYOR İÇİMDEN..O KADAR GÜZEL VE İÇ AÇICILAR Kİ..TEŞEKKÜRLER,BAKMAK BİLE İNSANA HUZUR VERİYOR..mAŞALLAH OĞLUN BÜYÜMÜŞ,TABİİ ÖNÜNÜZDE DAHA UZUN BİR YOL VAR..GÜZEL GÜNLERİNİ GÖRÜN İNŞALLAH..KEŞKE YAKIN OLSAKTA YARDIMLAŞABİLSEK..ŞİMDİDEN NİCE MUTLU YAŞLARA..SEVGİLER NURŞEN..

    YanıtlaSil
  7. Hepsi cok cici,üzrinde gül olan herseye hastayim ayrica sayfanizi cok begeniyorum,sizler iyiyki varsiniz diyorum! Tesekkürler.

    YanıtlaSil
  8. ne hoş kareler bunlar içim açıldı sabah sabah:)
    ayrıca marangoz ankarada var işine yararsa hemen adresini veriyim işinde çok iyi...
    ufaklık ne ara büyüdü 2 yaş bitiyor yaaa ben yaşlanıyorum ama büyümesin:((
    şaka bi yana yeni yaşını şimdiden kutluyorum miniğinin sağlıkla ve huzurla büyüsün:)

    YanıtlaSil
  9. ahh yine bulmuş bizi mest edecek şeyleri:)

    YanıtlaSil
  10. sebiiiii,
    daha dün gibi doğumu beklediğin postların...
    ve Kaanbatu 2.yaşına geldi:)
    nice sağlıklı yıllara diyorum:)))

    YanıtlaSil
  11. Bayıldım hepsine, güzel paylaşım tebrik ederim...

    Sevdiler...

    YanıtlaSil

Pembe Yastık keyfine katıldığınız için teşekkür ederim...