...

...

Perşembe, Mayıs 10, 2012

"Cottage tarzı" kır evi'nin dönüşüm hikayesi...

North Yorkshirede ki bu ev, geleneksel ingiliz mimari detayları ve  Cottage stilini yansıtan pastel ve renkli dokusuyla masallarda ki evleri anımsatıyor. Kulağa tuhaf gelebilir belki ama bu ev benim için lezzetli pasta görünümü kadar çekici.









Evler insanlarda bir duygu uyandırmalı, Bir hikaye anlatmalı....Bu ev'in hikayesine gelince... buradan  okuyabilirsiniz.

10 yorum:

  1. sandalye kılıflarındaki düzensizlik de nazarı olsun artık bu evin.. gerçekten lezzetli bir pasta gibi, canım çekti olsa da otursak :))

    YanıtlaSil
  2. Düzensizlik derken farklı desenli olmalarından mı bahsediyorsun? Varsın olsun yaw:)

    YanıtlaSil
  3. Ayy yok o farklılık değil de, sondan ikinci resimdeki kılıflar biraz biçimsiz ve bol olmuşlar :)) düzen hastası Dİlekce :)) ama gerçekten beğendim evin genelini...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hımmm şimdi anladım :))
      Evet biraz biçimsizler. Diğer detaylara bakmaktan kaçırmışım ben onu. İşte benim izleyicim:) ne kadar dikkatlisin dilek.

      Sil
  4. Çiçekli berjer ve yanında ki perde harika, benim de böyle bar taburelerim var dı mutfakta, Ece çıkar ve düşer diye vermiştim, deri oldukları için çabuk gözden çıkarmıştım, ekoseli kumaşlarla ne güzel olmuşlar halbu ki, ah bu ben :(
    Ve de son fotoğrafta ki komodin gibi bir komodin istiyorum, Allahım lütfennn :)

    YanıtlaSil
  5. MUTFAĞA BAYILDIM, KARELİ ÖRTÜLER HARİKA, KEŞKE BEN DE BÖYLE YAPABİLSEM :) NE ZEVKLİ YEMEKLER PİŞERDİ :)

    YanıtlaSil
  6. lavantalara bayıldım, onlar bana gelsin, bana gelsin :))
    Birde şu dolap kulplarına takılan kalplere bitiyorum ben niye yapmıyor bunlardan kimse ben ilk müşterileri olurdum :)

    YanıtlaSil
  7. Yatak odasındaki duvar kağıdının rengine bayıldım. Gerçi yatağın yeri yanlış olmuş. Doğru bir dekorasyonda kapıdan girilince ilk olarak yatağın başı görülebilmeli ama o kadar da olsun ya bu kadar güzelliğin içinde :)

    YanıtlaSil
  8. Bu evin fotoğraflarını ilk gördüğümde çiçekli kumaşla kaplanmış koltuğa bitmiştim ,hatta eşime ''eskiciden bir koltuk alıp böyle kaplatacağım '' demiştim. Şimdi görüyorum ki sen de aynı düşüncedesin ,ben çok iyi bir döşemeci tanıyorum Karşıyaka'da,haydi gel kaplatalım !

    YanıtlaSil
  9. ayyyyyyy çiçekli koltuğa bittim resmen:)

    YanıtlaSil

Pembe Yastık keyfine katıldığınız için teşekkür ederim...