...

...

Salı, Aralık 06, 2011

Stil sahibi evler

Hepimiz dergilerde gördüğümüz stil sahibi evlere özeniriz, en azından ben öyleyim. Evimi sıradanlıktan kurtarmak için farklı objelerle dekore etmeye çalışıyorum. Kimi zaman evimin çizgisini kaybettirecek dokunuşlar yapsam da en azından donuk, birbirinin aynı tip evlerden uzak olduğunu düşünüyorum.


Nasıl kendinizle bütünleşen bir kokunuz varsa, evimin de benimle bütünleşen detayları olsun istiyorum. 
Mesela ; içeri girdiğimde beni ferahlatacak, mum, oda ve nevresim spreyleri, tütsü ve kokulu kuru çiçek arajmanlarından yararlanıyorum. 


Formül çok basit aslında; burası benim evim ve sadece beni mutlu etmesi gerekiyor. Dolayısıyla kurallara sıkışıp kalmıyorum.


İşte ilham aldığım ev örneklerini yine sizlerle paylaşıyorum.Umarım sizlere de fikir vermede yardımcı olurlar.












15 yorum:

  1. resimlerden gördüğüm kadarıyla, eğer ilham aldığın evler bunlarsa hemen koltuklarını çizgili ya da kareli bir kumaşla kaplat:) tabii öyle değilse. Güzel fotolar, eline sağlık.

    YanıtlaSil
  2. ilk 3 tasarıma bayıldım cnm sevgiler:)

    YanıtlaSil
  3. İlk birkaç ev kendi evimde düşündüğüm yenileme için biçilmiş kaftan gibi..Hepsini çok beğendim özellikle yatak odasını aynen uygulayabilirim.Bu sene soba kurmayalım dedik ama oturma odasındaki sobayı görünce içimin yağları eridi ne kadar yakışmış oraya
    Emeğinize sağlık.. teşekkürler bu güzel sunum için

    YanıtlaSil
  4. Beyaz-krem rengi aydınlatıyor, ben de seviyorum amaaaaa.... soba yana bir evde mümkün değil ki beyaz mobilya, sararıyor, koltukları örterek korumak mümkün ama :(
    O nedenle uygulayamadığımdan böyle hayran-ayran bakıyorum :))

    YanıtlaSil
  5. Ahhh Sbiciğim ahh! Bana öyle bir ilham verdi ki bu güzel evler hemen o küçücük sobayı alasım geldi:)Üstünde kesatan epişirmek,çay demlemek ne harika olurdu değil mi? Gözümün nuru güzel Sebi'm çook güzel evler seçmişsin yine. Çook teşekkürler paylaşımın için !

    YanıtlaSil
  6. İlk ev tam da içinde olmak istediğim gibi. Hepsi birbirinden harika aslında hele bir işten çıkayım eve gidince dikkatli dikkatli bakacağım:)

    YanıtlaSil
  7. Hepsi ayrı güzel ama 2 ve 3 benim olsun:)

    YanıtlaSil
  8. ne kadar ferah ne kadar hos bayıldım ınşallah Allahım boyle bır ev nasıp eder ısteyıp sıleyen herkese,sevgıler..

    YanıtlaSil
  9. Hestia; Koltuklarım düz renk ama çizgili, yada kareli yapma gibi planlarım var. Daha tam itediğim gibi döşemelik bulamadım...

    fikir projeleri; evet dimi tam bizlikler ;)

    altıüstüevkadını; fikir vermesine sevindim. umarım uygulama şansın olur. Geldiğiniz için ben t.ederim.

    Banuca; ewt burada insanın içi gidiyor ama gerçekler öyle olmuyor malesef...açık renk koltuklar sobalı evlerde olmuyor sanırım. en iyisi kılıflı kullanmak...yaz gelince hoop gelsin açık renk koltuklar...

    Colettecim sen gerçek bir keyif hatunusun...anlatımında bile keyifcilik var senin...bak bende imrendim şimdi. Hayaline ortak olabilir miyim ;)

    Nohut; aynen bende sevdim onu, bak sana ilk kareye koydum hemen ;)

    Hülya; olsun, hepimizin olsun ;)

    Zeymuran; ne güzel diliyorsun sen öyle, ağzından bal damlıyor ;))...inşallah,Amin!

    YanıtlaSil
  10. Bunlar sahane bayildim . Ucuncu resimdeki hasir sehpalar tam benlik.
    Bu guzellikleri bizimle paylastigin icin cok tesekkur ederim canim.

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  11. pembecim yastıkçım bu ne güzellikler yahu bayıldım hepsine bir bir

    YanıtlaSil
  12. Çok güzellermiş. Bakmayı bırakamıyor insan. Özellikle cam raf fikrine bayıldım :)

    YanıtlaSil
  13. Ne güzel resimler bunlar böyle, Yuva sıcaklığı dedikleri bu olsa gerek... Sobanın yanında ya da şöminenin önünde oturup çıtırtıları dinlemek istedim...

    YanıtlaSil
  14. pembecim fikirlerinize katilmiyorum : sömineli evledede beyaz koltuklar gayet kullanisli. ve sannettiginiz gibi kirlenmiyor.Benim evim de bu tonlarda doseli, ustelik 3 cocugum var, somineyide bu kis gunlerde fazla kullaniyoruz. bence dekorunuz boyle gayet guzel olmus, beyaz koltularla gozunuzu korkutmayin.(ustelik beyaz koltuklar genelde kirtutmaz su gecirmez ilaclarla onceden isleniyorlar). size basarili kreasyonlar !

    YanıtlaSil
  15. kareli desenler bana hep sıcak gelmiştir. güzel berjerler...

    YanıtlaSil

Pembe Yastık keyfine katıldığınız için teşekkür ederim...