...

...

Cuma, Şubat 26, 2010

Hamilelik Günlüğü {2.Ay }




25 Şubat 2010- Perşembe Bana ve babana sürpriz yapıp heyoo ben varım dediğin ilk gün!
Hamileliğimin 2. ayında senin varlığından haberdar oldum canım bebeğim. Senin gelişin bize sürpriz oldu. Hiç ummadığımız bir anda doktor "2 aylık hamilesiniz. Bakın bu da bebeğin kalp sesi" diye hızlı hızlı atan minik kalbini dinletti. O an baban ve ben yüzümüzde yayılan şaşkın bir tebessümle ekranda kıpırdayan minnacık noktaya bakakaldık. Heyecandan babanın elini sımsıkı tuttuğumu net bir şekilde hatırlıyorum. Şaşkınlığı atlatamadan doktordan çıkıp fasulye tanesini andırır karaltılı USG görüntüsü ve bir ton test isteğiyle evimizin yolunu tuttuk.
Sonuç; şaşkınlık ve mutluluk.. Yoksa gelmemi istemiyor muydunuz diye bir şey düşünüyorsan yanılıyorsun yavrum. Bekledimizden de çok isteniyormuşsun meğer!








Perşembe, Şubat 25, 2010

Başlangıç


Bugün yeni bir başlangıç benim için.. Bu sabahtan itibaren kendimi internet başında blog yaparken buldum. Daha öğreneceğim bir ton şey varken sabırsız bir şekilde hemen her şey olsun bitsin istiyorum. Şimdiden aklımda bir sürü fikirler uçuşup duruyor. Sanırım bu da işin acemilik kısmı: ) Umarım içime sinen bir şeyler ortaya çıkar ve sizlerde beğenirsiniz.. Bunu hep birlikte yaşayıp göreceğiz..