...

...

Cuma, Temmuz 09, 2010

Depolama Çözümleri


             

Küçük ev + çok eşya = iyi depolama çözümleri gerektirir.




Dağınıklığı sevmiyorsunuz diye eşyalarınızı azaltmak zorunda değilsiniz. İyi yapılmış depolama çözümleri ile bütün eşyalarınızı saklar, üstelik evinizi her saniye derli toplu tutarsınız. Size gerekli olan sadece tavana kadar olan dolaplar, kutular, sepetler ve organizasyon yeteneğiniz olacaktır.







Küçük alanlar için düşünülmüş ölü bir alanın değerlendirildiği harika bir portmanto






5 yorum:

  1. evet ya keşke bizde evlenirken koca koca mobilyalarla evi doldurmayıp böyle bişilere yer bıraksaydık diyoruz şimdi:(teşekkürler paylaşımın için

    YanıtlaSil
  2. çok kullanışlı görünseler de her zaman tercihim kapalı ya da kapaklı olanlar, tozlara karşı en iyisi olduğunu düşünüyorum

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Aylin, ziyaretin için teşekkür ederim. Kesinlikle katılıyorum sana, ileriyi görebilseydim 2 yıl önceki beğenilerimden biraz daha farklı alışveriş yapardım gibi geliyor. Mesela kocaman bir TV ünitesi almışız, şimdi olsa almazdım..Halbuki mağazada dev gibi durmuyordu ;)

    Mine; kesinlikle kapalı dolaplar benimde tercihim, burada göstermek istediğim iyi bir organizasyon yapmakla ortada duran kalabalığı nasıl kaldıracağımızdı.Sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. Cok guzel bir yazi olmus. Benim ev biraz bu tarz oldugundan bircok fikir aldim bu yazidan:)

    YanıtlaSil
  5. Teşekkürler Pelininstyle...Fikir verebildiysem ne mutlu bana ;)

    YanıtlaSil

Pembe Yastık keyfine katıldığınız için teşekkür ederim...