...

...

Cuma, Haziran 11, 2010

Can Taşımak



Hamileliğin “altın çağı” olarak adlandırılan ikinci trimestere bitirmek üzereyim. İlk trimester de olduğu gibi bu dönemi de çok rahat geçiriyorum. Bacak krampları ara ara beni 
yoklasa da eşimin masajları sayesinde fazla sıkıntı yaşamadan atlata biliyorum. İlk döneme göre uyku halim geçti, rahat rahat istediğim yiyecekleri yiyebiliyorum. Özellikle meyve ve sebze ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum, daha doğrusu canım onları istiyor. Umarım hamileliğimin sonuna doğru da aynı istikrarla devam edebilirim. Ama biliyorum ki bu dönemde aşerme adı verilen olay hızlanıyor. Fazla abartmadan ufak tefek kaçamaklara izin veriyorum. Her ne kadar gereksiz yere kilo almamak için dikkat ederseniz edin kilolar fark ettirmeden de olsa geliyor. Ama olsun, şükür ki bunun çok güzel bir nedeni var.

Daha önce içimde baloncukların bir bir patladığını söylemiştim ya şimdi bizim minik resmen içimde taklalar atmaya başladı. Eşim elini karnıma koyduğunda hareketlerini çok rahat hissedebiliyor. Siz tahmin edin artık bizim yüzümüze yayılan mutluluğu..

Meğer kadın olarak hayatın sana yüklediği görevi içinde bir can taşıyınca anlamaya başlı-yormuşsun. Şunun şurasında 3 ay daha var. Bundan sonra tek dileğim oğlumu sağ salim kucağıma almak. Meleğimizin aramıza katılacağı günü her geçen gün biraz daha heyecanla bekliyoruz. Ama acele etme meleğim olur mu? Sağlığınla, kısmetinle, bereketinle, tam zamanında gel dünyaya..





2 yorum:

Pembe Yastık keyfine katıldığınız için teşekkür ederim...